Mening
U zegt het maar: Megalomane plannen voor de Julianabaan

‘Dat men in Rotterdam of Den Haag woontorens van ver boven de 100 meter gaat bouwen begrijp ik. Dat men rond de Julianabaan nu ook 3 flatgebouwen  van 20 verdiepingen wil gaan plaatsen op een gebied nu al vol flats en eengezinswoningen vind ik megalomaan. Het is zeker dat iedereen die in zijn uitzicht gaat worden getroffen hier grote moeite mee heeft. Daarnaast is er nu al te weinig parkeerruimte, is het winkelbestand niet berekend op deze grote uitbreiding en giert straks de wind rondom deze bizarre hoogbouw. En dat in ons aangename en nog steeds knusse Voorburg waar niemand zit te wachten op een Manhattan aan de Bernhardlaan. Ik ben niet tegen 3 nieuwe flats, maar alstublieft, niet hoger dan +/-  10 verdiepingen. Dus: Geen hoogmoed voor deze hoogbouw!’

(Leo Jansen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com