Nieuws
Kleine en Grote Feith nog voor de zomer gereed

De verbouwing van verlaten kantoorpanden tot luxe woonruimte aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg vordert snel. Naar verwachting is men nog voor de zomer gereed. In de twee torens, inmiddels omgedoopt tot Grote Feith en Kleine Feith, komen zowel koop- als huurwoningen. Voor potentiele kopers zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Ook de verhuur is van start gegaan.

Als verhuurder treedt het makelaarskantoor Van ’t Hof Rijnland op. Zij bemiddelen in het aanbod van huizen, die in huurprijs uiteenlopen van een 1050 tot een kleine 1500 euro per maand. Dat is exclusief de verplichte huur van een parkeerplaats, servicekosten en de kosten voor energie. De woningen zijn volledig gasvrij, voor de verwarming en warme water zorgt een zogenoemde warmtepomp.

De oplevering van de 60 luxe vrije sector huurappartementen is naar verwachting voor de Kleine Feith in mei en Grote Feith in juli. De luxe huurappartementen zijn tussen de 63 en 106 m2 groot, hebben een plafondhoogte van maar liefst 2,89 meter en beschikken over één of twee slaapkamers.

Wie een huis wil huren moet een vast aantoonbaar bruto maandinkomen van minimaal 3,5 x de maandhuur (exclusief de servicekosten) hebben.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com