Nieuws
Mall gaat zeker open op donderdag 18 maart

Het is nu zeker, de Mall of the Netherlands opent donderdag 18 maart. Dat is aan de reeds gevestigde ondernemers meegedeeld. Daarbij werd de aantekening gemaakt dat mogelijk nog niet alles gereed is, maar de opening gaat op zeker door.

Coffeecompany opent op 18 maart een zaak in de Mall, Kornoelje 29. De winkel zal dagelijks open zijn tussen 09.00 en 18.00 uur voor koffie, lunch en zoetigheden. Coffecompany heeft een zaak in Den Haag (Noordeinde) en in Scheveningen.

Ook heeft Nike gekozen voor een flagship store in de Mall van 750 m². Ruim twee maanden voor de Grand Opening is Westfield Mall of the Netherlands daarmee voor 90 % voorverhuurd.

Het aanbod aan mode & accessoires in de Mall wordt naast de komst van Nike versterkt met de bekende modemerken JD Sports, Snipes, Guess Active Wear, Cast Iron, The Old Man en Olymp & Hades. Tevens komen er nieuwe winkels van Picture People, Studio Pets, Mica Beauty en nijntje; de wereldwijde hoofdpersoon van de kinderprentenboeken van Dick Bruna.

Het segment ‘Food & Beverage’ in Westfield Mall of the Netherlands wordt verder versterkt met de merken Laila, 8TEA5, YoYo, Pizza Roma, en Fat Phills. La Catrina zal een kiosk openen op het Dining Plaza dat vanaf heden de naam Eet Theater zal dragen. Het Eet Theater wordt een innovatieve ruimte met een uniek vormgegeven plafond, 10 restaurants met zitplaatsen, 7 kiosken, entertainmentconcept O’Learys, bioscoop Kinepolis en een mix van lokale en bekende eetgelegenheden.

Het aanbod ‘home’ wordt na het vastleggen van H&M Home verder versterkt met twee flag ship stores van Goossens en Xenos. Tevens zal automerk MG een experience store openen en breidt daarmee het ‘automotive’ aanbod uit nadat eerder het Zweedse Polestar al was gecontracteerd.

Teun Koek, Project Director Westfield Mall of the Netherlands bij Unibail-Rodamco-Westfield: “Ik ben trots op het team dat we in deze bijzondere omstandigheden prachtige merken aan ons weten te binden. De huidige situatie is niet gemakkelijk, maar gelukkig hebben retailers veel vertrouwen in een mooie toekomst voor omnichannel retail in Westfield Mall of the Netherlands. Covid heeft uiteraard effect op ons project, maar gelukkig niet alleen nadelig. Het is bijvoorbeeld interessant om te zien dat ‘thuis’ als gevolg van de lockdown steeds belangrijker is geworden voor consumenten. Wij zien dit terug in een toename van het ‘home’ segment met prachtige merken als Goossens, Xenos, Swiss Sense en H&M Home.”