De Haagse bouwplannen voor het zogenoemde Central innovation district (CID) – het gebied tussen de stations HS, CS en Laan van Nieuw Oost Indië – zijn door B&W van Den Haag teruggenomen. Dit na felle kritiek vanuit de gemeenteraad op het ontbreken van ‘voorzieningen’ voor bewoners in de bouwplannen. Verantwoordelijk wethouder Anne Mulder besloot daarop de plannen, vervat in een Structuurvisie, terug te nemen voor nader beraad en aanpassing. Hoe lang dat proces gaat duren liet de bestuurder in het midden. Bij station Laan van Nieuw Oost Indië waren een aantal woontorens voorzien, alsmede kantoorgebouwen. Het hele stationsgebied zou ook op de schop gaan, inclusief de Voorburgse kant van de spoorbaan. De grond tussen de spoorbaan en de Van Alphenstraat is Haags. (foto gemeente Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com