Nieuws
Inspraak plan Vliethaven

B&W hebben het zogenoemde ‘Beeldkwaliteitsplan Vliethaven’ vrijgegeven voor inspraak. Bij het plan gaat het om de bouw van 79 woningen op het bedrijfsterrein Pasnashofweg/Veursestraatweg in Leidschendam. De inspraak loopt van 11 februari tot 12 maart.

Belanghebbenden kunnen schriftelijk bij B&W reageren via Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam, onder vermelding van ‘inspraakreactie Beeldkwaliteitsplan Vliethaven’. De volledige stukken kunt u vinden op http://www.lv.nl/beeldkwaliteitsplan-vliethaven Ook liggen de stukken gedurende de inspraakperiode ter inzage in het Servicecentrum, Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam.

Alle inspraakreacties worden gebundeld en verwerkt in een inspraakverslag. Dit verslag wordt, naar verwachting medio 2021, samen met het definitieve Beeldkwaliteitsplan Vliethaven ter vaststelling aan de gemeenteraad voorgelegd. Overigens moet de provincie Zuid-Holland nog wel instemmen met de bouw. De provincie heeft het betrokken bestemmingsplan geblokkeerd omdat de gemeente een vervangend bedrijfsterrein moet vinden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter