Nieuws
Oud voetballer en multi-instrumentalist in Kakafonie

Vandaag zijn er twee leuke gasten in het programma Kakafonie, te horen op Midvliet FM. De eerste is Johan Rensen, nummer twee Melle Boddaert.

Om 12:30 uur is Johan Rensen te horen met zijn nieuwe single ‘Toen ik je zag’. Het nummer is origineel van Antonie Kamerling die het uitbracht onder de artiestennaam ‘Hero’. Ook zal er aandacht zijn voor een andere cover die Johan in december samen met Eefje Muijzers opnam: Shallow.

Zanger/Presentator Johan Rensen (1992) groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. Op jongere leeftijd was niet de muziek, maar profvoetballen de droom. Het voetballen is uiteindelijk niet gelukt maar in de periode van 2015 tot 2017 was hij wel assistent-jeugdtrainer bij ADO Den Haag, trainer van de ADO Oldstars en werkte hij twee maanden in China voor ADO Den Haag.

In 2010 ontmoette hij een vriend die de interesse in de Nederlandse muziek bij hem opwekte. In 2014 was zijn eerste optreden (in Pijnacker) een feit. Hierna volgde een periode van 4,5 jaar voordat hij ontdekt werd bij een karaokeavond. Na deze avond stond hij op Koningsdag op te treden en deed hij voor het eerst mee talentenjacht. Daarna ging het in een stroomversnelling en volgden de optredens in kroegen en cafés. In 2019 werd het allemaal nog groter en deed hij een theateroptreden voor een volle zaal.

Melle Boddaert is om 13:10 uur in de studio van Midvliet onder meer zijn nieuwe single ‘Running out of time’ te laten horen. Wanneer multi-instrumentalist Melle zijn verhaal begint te vertellen, wordt alles duidelijk. De manier waarop hij de ongrijpbare magie van muziek in zijn nummers weet te vertalen, kan ervoor zorgen ervoor dat je op een andere manier tegen het leven aan gaat kijken. Terugkomende thema’s in zijn muziek zijn liefde en het verlies van dierbaren en deze worden verpakt in een repertoire van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve bandstukken. Van kleins af aan, schreef Melle zijn eigen nummers en ontdekte hij verschillende instrumenten zoals cello, ukelele, gitaar en piano. De teksten vertellen over het einde van een liefdesaffaire en het verlies van liefde. Met een krachtige instrumentatie en volwassen stem geeft Melle de teksten diepe lading en emotie.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com