Activiteiten
Diabetes Challenge naar de wijken

In Leidschendam-Voorburg gaan zorg-, sport- en welzijnsprofessionals zich samen inzetten voor een gezonde toekomst met de Nationale Diabetes Challenge. Dit is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Deelnemers wandelen vanaf mei, als de coronamaatregelen het toestaan, 20 weken lang coronaproof samen in eigen wijk en werken onder begeleiding aan een gezonde leefstijl.

Een medewerker van S en W vertelt: ,,Juist nu blijkt bewegen belangrijker dan ooit. Regelmatig eropuit gaan houd je fit, is goed voor de mentale gezondheid en maakt je weerbaarder tegen virussen, zoals corona. Lijkt het je leuk om als deelnemer 20 weken lang mee te wandelen met de Nationale Diabetes Challenge in Leidschendam-Voorburg? Vanaf maart zijn de locaties bekend en kun je je aanmelden voor een wandelgroep bij jou in de buurt. Als de coronamaatregelen het toelaten, dan starten de wekelijkse wandelingen in mei. Er wordt dan rekening gehouden met de laatste coronamaatregelen om de wandelingen veilig en gezond te laten verlopen. De Bas van de Goor Foundation houdt de lokale organisatoren op de hoogte van deze maatregelen en deelt tips om binnen de maatregelen die er zijn de Nationale Diabetes Challenge voort te zetten. Er is altijd een oplossing te bedenken om samen in beweging te blijven.”

Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/leidschendam-voorburg voor meer informatie over de Nationale Diabetes Challenge 2021 in Leidschendam-Voorburg. Vragen kunt u stellen aan Tjebbe (Bas van de Goor Foundation) via tjebbe@bvdgf.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com