Activiteiten
Volop te klussen tijdens NLdoet

Op  vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021 is het tijd voor NLdoet. Mensen worden opgeroepen om een dagje de handen uit de mouwen te steken bij een sociale organisatie in deze gemeente. Men kan kiezen uit verven, verzorgen, tuinieren en allerlei andere zinvolle activiteiten. Er zijn 10 projecten in Leidschendam-Voorburg

Een overzicht:  Zandbak aanvullen bij Stadstuin Rusthout. Of het repareren halverharding van de natuurspeeltuin bij dezelfde Stadstuin. Rusthout. Een andere: Konijnenverblijf ‘Villa Alex’ schoonmaken en verven, jawel ook bij de Stadstuin. Een andere mogelijkheid is het opknappen van een buitenterrein bij Scouting Sint Maarten-Hildegard. En wat te denken van tegelspreuken in Delftsblauw  maken met de bewoners van WZH Vliethof?  Meer informatie is te vinden op de website van NLdoet.

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com