Nieuws
Gewonde bij steekpartij in Leidschendam

Zaterdag heeft zich aan het begin van de avond een steekpartij voorgedaan op de kruising De Ruyterstraat/Trompstraat in het Leidschendamse Zeeheldenkwartier. Daarbij is een persoon gewond geraakt. Van de dader ontbreekt elk spoor. De politie kreeg op 18.41 uur een melding binnen. De gewonde man werd aangetroffen in een woning aan de Vlietweg. Daar was hij door de bewoners opgevangen. Later is hij naar het ziekenhuis gebracht. In de De Ruyterstraat ontdekte de politie een brandende scooter. Of die iets met het voorval van doen heeft, wordt onderzocht. De gealarmeerde brandweer doofde de vlammen. Het wrak is in beslag genomen. Met honden deed de politie nog wel enkele invallen in woningen in het Zeeheldenkwartier, kennelijk op zoek naar de dader van de steekpartij. Evenwel zonder succes. De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben 112 te bellen. (illustratieve foto politie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com