Nieuws
Politie maakt einde aan feestjes in Sytwendepark
De politie heeft afgelopen dagen meermalen een eind gemaakt aan een feestje in het Sytwendepark. Gelukkig benaderen onze lokale agenten dat met een knipoog: ,,Vanavond weer een feestje in het Sytwendepark. Helaas wilden ze ons er niet bij hebben, want iedereen ging er gelijk vandoor en ze vergaten zomaar hun spullen mee te nemen. Nu zijn wij de moeilijkste niet en hebben we het met behulp van omwonenden en wat achtergebleven jeugd opgeruimd. Daar zaten ook wat schaatsen en andere spullen tussen. Mochten die van jou zijn dan mag je deze (indien je minderjarig bent met je ouders) met een geldige identiteitskaart komen ophalen op het politiebureau. Wij begrijpen echt wel dat dit geen leuke tijd is en dat er weinig te doen is, maar ik mag toch hopen dat jullie begrijpen dat dit niet de bedoeling is. Blijf zelf nadenken. De achtergelaten spullen uit het Sytwendepark hebben we verzameld en bij de supermarkt ingeleverd. Namens de voedselbanken Nederland hartelijk dank voor het ‘vrijwillig’ doneren van €18,50 euro aan statiegeld.” (foto politie LV)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com