Nieuws
Valentijn trakteert carnavallers op taart

De jaarlijkse Valentijnsactie van GBLV/Gemeentebelangen stond dit jaar in het teken van de carnavalsverenigingen in deze gemeente. Carnaval en Valentijn vallen dit jaar samen en dat was een mooie aanleiding om de carnavalsverenigingen een hart onder de riem te steken.

Voor de liefhebbers van carnaval voorzien de carnavalsverenigingen De Damzwabbers (Leidschendam) en De Gaanders (Stompwijk) al sinds jaar en dag in een behoefte. Door de coronamaatregelen zijn alle festiviteiten dit jaar afgelast. Dubbel pech voor De Damzwabbers, omdat vorig jaar de carnavalsoptocht geen doorgang kon vinden vanwege de harde wind en op de  vervangende datum coronamaatregelen van kracht waren. Als klein gebaar van grote waardering en om de moed erin te houden werd aan beide verenigingen een Valentijnstaart overhandigd.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com