Nieuws
Biologische afhaalmaaltijd bij Dekkershoeve

Partycentrum Dekkershoeve is net als alle andere horeca gesloten. Maar af en toe probeert men iets anders in de hoeve aan het Essepad (tegenover Molen de Vlieger) in Voorburg. Zo is er vrijdag 26 februari weer een  biologische maaltijd om af te halen. Dit keer met een Indiaas tintje. De gerechten worden koud verpakt en moeten thuis nog even in de magnetron of oven en/of in een platte pan. Er is een instructie bij hoe men dat het beste kan doen.

Het menu voor 26 februari: Dahl, stevige linzensoep, salade, zelfgemaakt naanbrood met raita (frisse yoghurt-komkommer dip), bloemkoolcurry met verschillende groenten, aardappel en kip, of vegetarisch zonder kip, Palak Paneer, huisgemaakte verse kaas met spinazie, kokospudding met kardamom. De prijs voor het menu is € 24,50.

U kunt de bestelling doorgeven via  info@dekkershoeve.nl of telefonisch: 070 – 387 7454. Geef  even aan of u vlees-, vis- of vegetarische maaltijden wilt bestellen. U kunt op vrijdag  tussen 17.00 uur en 19.00 uur de bestelling komen ophalen.