Nieuws
Petitie voor groter hondenlosloopgebied in Vreugd en Rust

Hondenbezitters in het Voorburgse Park Vreugd en Rust zijn een petitie gestart voor een groter losloopgebied. Dat is onlangs fors verkleind, zonder dat hier enige ruchtbaarheid aan is gegeven. Ook hult de gemeente zich in stilte om wat de reden kan zijn. Bezoekers vermoeden dat de maatregel te maken heeft met de herinrichtingsplannen voor het park.

De tekst van de petitie luidt: ‘Wist je dat halverwege het park Vreugd en Rust het losloop-gebied ineens ophoudt? Er worden ook boetes uitgedeeld. De gemeente weet ook niet waarom het zo is maar wil er niets aan veranderen. Er zijn al zo weinig veilige losloop-gebieden. Teken de petitie om het hele park een losloop-gebied te maken. Wij, de bewoners uit gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken, hondeneigenaren en hondenliefhebbers constateren dat park Vreugd en Rust gelegen aan het Oosteinde in Voorburg slechts gedeeltelijk een losloop-gebied is voor honden en verzoeken u het besluit om een gedeelte van park Vreugd en Rust als aanlijn-gebied toe te wijzen, te herzien en dit park als volledig losloop-gebied aan te wijzen’.
De volledige petitie is hier te vinden en te ondertekenen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com