Nieuws
Tafelronde schenkt 13 mille aan kinderziekenhuis

Kinderarts en medisch manager Fréderique Hofstede kan haar ogen niet geloven. Jan Maarten Kroon en Joost Plokker reiken haar namens Tafelronde 103 Voorburg een cheque uit van maar liefst 13.830 euro. Dit bedrag werd opgehaald met de jaarlijkse wijnactie. ,,Ieder jaar denken we dat het maximale bereikt is, maar het bedrag blijkt toch nog hoger te kunnen”, vertelt Joost trots. De donatie komt goed terecht. Het geld wordt gebruikt voor het maandelijkse onderhoud van het aquarium en voor troostcadeautjes na een behandeling of ingreep. ,,Dit is geweldig. Wat een hartverwarmende actie voor het Juliana Kinderziekenhuis. Hier zijn we heel blij mee. Hartelijk dank”, aldus een stralende Fréderique. (foto PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com