Activiteiten
U zegt het maar: Vandaag naar het gedroomde museum

Save the date en meld je aan voor de opening van de tentoonstelling ‘Het gedroomde museum – Berlages meesterwerk’, vandaag, vrijdag 19 februari om 17.00 uur. Al zijn we fysiek nog gesloten, online openen wij alvast deze bijzondere tentoonstelling waarin het topstuk uit onze collectie, het museumgebouw van Hendrik Petrus Berlage, centraal staat. Tijdens deze uitzending nemen conservatoren Jan de Bruijn en Jet van Overeem je mee door de tentoonstelling. En er is veel meer kunst te zien en te horen. Vincent Bijlo spreekt; niet enkel als schrijver en cabaretier maar óók als achterkleinzoon van Berlage. Er is muziek van zangeres en rapper S10, die deze week opnieuw genomineerd is voor een Edison in categorie Alternative. Danseres Chanel Vyent zal in een eigen choreografie in ons museum de uitzending afsluiten. Meld je nu alvast aan en kijk mee: https://hetgedroomdemuseum.km-events.nl/ 

(Kunstmuseum Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com