De gemeente laat dit jaar vier borden ‘brug open’ plaatsen in het kader van de bereikbaarheid van het Damcentrum in Leidschendam. De borden komen op de J.S. Bachlaan, Oude Trambaan en Vlietweg.

Daarnaast wordt dit jaar de aanbesteding gestart voor de levering en plaatsing van Dynamisch Route-informatiepanelen (DRIP’s) en een Parkeerroute informatiesysteem (PRIS). Wanneer die borden er staan, melden B&W niet in hun bericht aan de gemeenteraad. Op de achtergrond lopen gesprekken over het uitbreiden van de blauwe zone in het Damcentrum.

Nog voor de zomer starten de werken aan de Plaspoelhaven, aldus B&W. In het najaar moet dan ook een voetgangers- en fietsbrug over het water klaar zijn. Alsdan wordt er een reeds jaren geleden aangekocht kunstwerk op de brug aangebracht. (illustratie Albert Dedden)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter