Nieuws
Actie tegen woontorens winkelcentrum Julianabaan

Omwonenden van het Voorburgse winkelcentrum Julianabaan zijn verontrust over de plannen om in het het winkelcentrum drie woontorens van achttien etages elk te bouwen. Volgens hen gaat dit ten koste van het woongenot en de leefbaarheid.

Op twitter worden inwoners opgeroepen via de site van de gemeente of via de site ingesprekmetlv opmerkingen en/of bezwaren tegen de plannen kenbaar te maken. Men wordt opgeroepen dit snel te doen want er wordt in de komende maanden over de voornemens besloten.

Volgens de omwonenden gaat het om een vergevorderd plan. De torens komen op het parkeerterrein naast de Corbulkoflat (Spinozalaan, tussen Sushi Point en MrWoon), op de plek van de HEMA/Exercise en op de plek van Sport 2000. (foto Willbo bouwkundig adviesbureau)