Nieuws
Vrijwillgerspunt wordt LVvoorElkaar

Het Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg verdwijnt en wordt vanaf 12 maart LVvoorElkaar. Dit wordt die dag officieel bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Vliet Awards, LVvoorElkaar wordt een platform waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet bij elkaar komt. Volgens de mensen erachter:  ‘Hip, trendy, laagdrempelig en aansprekend, en alles onder het motto: Wat maakt LVvoorElkaar extra aantrekkelijk voor jou als organisatie?’

Als voordelen wordt genoemd dat men voortaan zelf de vacatures op de vacaturebank kan plaatsen en beheren. Ook is het mogelijk om e eenmalige klussen in een kalender zichtbaar maken en te beheren. De site biedtook het aanbod van potentiële vrijwilligers. Dat alles gebeurt in de verwachting dat LVvoorElkaar veel nieuwe vrijwilligers zal activeren (prognose: 46%); waaronder veel jongeren.

Bij vragen over het gebruik van de website LVvoorElkaar kan men tot 12 maart terecht bij: info@vrijwilligerspunt.nl. Na 12 maart: info@lvvoorelkaar.nl, www.lvvoorelkaar.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com