Nieuws
Tijd voor dat heerlijke lente gevoel

Mooi weer, wat minder scherpe maatregelen, kortom: tijd voor het lentegevoel. Precies op tijd werkt de natuur hieraan mee. Overal in de gemeente steken de krokussen hun vrolijke koppen op. Een heerlijk gevoel en een prachtig gezicht. Op de foto vastgelegd door Ap de Heus.

Ook Stadsbeheer gaat in een nieuwe Groentip in op de naderende lente: ‘Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Wat een verschil deze temperaturen met vorige week. We kunnen nu al heerlijk genieten van de aankondiging van de Lente. Alles wordt wakker, je hoort het groen bijna uit zijn voegen barsten, zo snel springen de knoppen open. Kijk maar eens naar deze Iep, Cornus, Klein Hoefblad en Boerenkrokus allemaal te zien in je eigen stad. Zodra de temperatuur omhoog gaat zie je al allerlei insecten op zoek gaan naar al het lekkers van de bloemen. Hommels en Citroenvlinders je kunt ze nu al tegenkomen’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com