Nieuws
Tweede editie online Sportnetwerkcafé

Het Sportnetwerkcafé van SenW biedt sportverenigingen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, juist nu. Maandag 8 maart wordt deze online bijeenkomst voor bestuurders, vrijwilligers en trainers van sportverenigingen uit Leidschendam-Voorburg, vanwege het succes van de vorige editie, voor de tweede keer georganiseerd.

De avond, vormgegeven in samenwerking met NOC*NSF, wordt om 19.00 uur afgetrapt door wethouder Stemerdink en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na een korte Presentatie door SenW over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sportverenigingsondersteuning kunnen deelnemers kiezen uit drie inspiratie sessies. Het Sportnetwerkcafé is één van de initiatieven waarmee SenW sportverenigingen en -clubs in de gemeente verbindt en inspireert om het maximale uit hun vereniging te halen.

De drie Webinars om uit te kiezen zijn: ‘Vrijwilligersmanagement’ door Evelyn van der Haar, ‘Duurzame accommodatie’ door Robert den Ouden en ‘Aangepast sportaanbod; iets voor jouw vereniging?! door: Beweegcoach Soraya Samuels, combinatiefunctionaris Joyce van der Sloot en gastsprekers vanuit de doelgroep. In de presentaties wordt antwoord gegeven op vragen als: Hoe kun je het vrijwilligersbeleid goed inrichten? Hoe kan je, juist nu, meer uit je vereniging halen door je sportaccommodatie te verduurzamen? Hoe kun je als vereniging een interessant aanbod organiseren voor mensen met een beperking?

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Webinars via het event op de website: www.senw-lv.nl/events/online-sportnetwerkcafe