Activiteiten
Vliet Awards:  Stem voor 7 maart

De genomineerden voor de Vliet Awards sport en vrijwilliger zijn bekend. Inwoners kunnen nu stemmen en bepalen wie de winnaars worden. De Vliet Awards zijn een waardering voor de inzet van vrijwilligers en sporters. Dit jaar konden ook mensen die zich in de tijden van covid-19 op een bijzondere manier hebben ingezet voor de sport in het algemeen of voor een vereniging/club worden voorgedragen. Inwoners kunnen tot uiterlijk 7 maart op hun favoriete sporter en vrijwilliger stemmen via www.vlietawards.nl

Door de Coronamaatregelen is een live uitreiking van de Vliet Awards met publiek niet mogelijk. Op vrijdag 12 maart is een feestelijke online uitzending waarin de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers bekend worden gemaakt. De uitzending start om 19:30 uur en is te volgen via Facebook en het Youtube- kanaal van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Er zijn genomineerden voor verschillende categorieën: individuele vrijwilliger, jonge vrijwilliger tot 25 jaar, vrijwilligersorganisatie, sporter (m/v), sporttalent (m/v),  sportteam en onbeperkte topper:

Sporter van het jaar: Luca Cantineau (scheidsrechter betaald voetbal), Babette van den Esker (HSV Catch softbal).

Sporttalent van het jaar: Chevelle Fransen (judo), Bibienne Ankerman (HSC Catch softbal), Senna van Montfort (HSV Catch softbal).

Sportteam van het jaar: HSV Catch softbal junioren 1 (kampioen van NL), VCC cricket, Badmintonclub Voorburg team 1.

Onbeperkte topper sport: Angelo Smit.

Vrijwilliger van het jaar: Ruud van de Meulen (Stichting Buddy netwerk), Sohad al Shalabi (het Ruilhuis), Lieke Muller (BPT).

Jonge vrijwilliger van het jaar: Vipushan Perinbanathan (stichting IBCE), Sander Kuijt (volleybalvereniging Volevo), Femke Bulthuis (VVV tafeltennis).

Vrijwilligersorganisatie van het jaar: Hospice het Vliethuys, Stichting Duivenvoorde, Home-start Leidschendam-Voorburg.

Onbeperkte topper vrijwilligers: Caitlen Mellor (Cartouche)

Meer informatie over alle genomineerden is te vinden op http://www.vlietawards.nl