Nieuws
Cel voor drie autobranden Leidschendam

De rechter heeft S.S. vijftien maanden cel gegeven voor het stichten van drie autobranden, vorig jaar in Leidschendam. Appgesprekken, flessen wasbenzine met vingerafdrukken en DNA-materiaal vond de rechter genoeg bewijs voor schuld. S. zelf ontkende de daden. Justitie had vijftien maanden cel geëist voor autobranden op 29 april (Fluitpolderplein), 20 juni (Koningin Wilhelminalaan) en 26 juli (Prinses Annalaan). S., een bekende van politie en justitie, moet ook nog twee maanden uitzitten van een eerdere veroordeling. Vorig jaar werd met name Leidschendam-Noord getroffen door een golf van autobranden. In totaal ging het in de gemeente om 36 gevallen van brandstichting. Behalve S. is er verder nooit een verdachte gevonden en aangehouden ondanks intensief politie-onderzoek, het opstellen van camera’s en de inzet van een veiligheidsdienst. Overigens rukte de brandweer gisteravond even voor 19.00 uur uit naar de Prinses Annalaan (Prinsenhof). Er was een benzinelucht gemeld. Er werd echter geen brand geconstateerd. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com