Nieuws
Verhuizing woonboten krijgt staartje

De verhuizing van een aantal Leidschendamse woonboten van de Bolder naar de Stompwijksevaart bij het Starrevaartpas in 2018, krijgt een staartje. De gemeente liet destijds bij de nieuwe ligplaatsen voor de boten bergingen plaatsen. Deze zijn echter allemaal gaan verzakken. Een door de gemeente ingeschakeld extern bureau heeft de zaak bekeken en komt binnenkort met aanbevelingen. Op het Raadhuis wordt er echter al van uitgegaan dat er ingegrepen moet worden. Hoeveel die werken de gemeente gaan kosten willen B&W de gemeenteraad nog voor de zomer laten weten. De gemeente bekostigde in 2018 ook de verplaatsing van de woonboten nodig wegens werken aan de Plaspoelhaven in relatie tot woningbouw (kosten 350.000 euro). Destijds maakte Jacques van Herten voor Midvliet-tv onderstaande impressie: https://www.youtube.com/watch?v=OV07xAETsow (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com