Nieuws
Utrechtsebaan dit weekeinde dicht

De Utrechtsebaan is dit weekeinde dicht voor verkeer. De gemeente Den Haag werkt op en rond de Utrechtsebaan. Dit werk is ter voorbereiding op de inrichting van de buitenruimte rond de Grotiusplaats. De gemeente haalt de fonteinen weg langs de Utrechtsebaan bij de Grotiusplaats. In de middenberm van de Utrechtsebaan worden 2 hoge lichtmasten weggehaald.

Om de afsluiting zo kort mogelijk te houden wordt er non-stop gewerkt. De afsluitingen zijn steeds van 23.00 uur tot 5.00 uur. Maandagochtend na 05.00 uur is de weg weer vrij. Ook de Prins Clauslaan dit weekeinde dicht: telkens vanaf 20.00 uur tot 5.00 uur. Ook deze weg is maandag na 05.00 uur weer bereidbaar.

Tijdens het werk is de Utrechtsebaan in beide rijrichtingen dicht tussen afrit 2 Bezuidenhout en de Zuid-Hollandlaan. Ook is de Prins Clauslaan dicht tussen de Theresiastraat en de Juliana van Stolberglaan. Op- en afrit 2 blijft open voor al het verkeer.

Verkeer kan de stad bereiken of verlaten via op- en afrit 2 en 3. Verkeer vanuit of naar Amsterdam kan omrijden via de N44 of de N14. Verkeer vanuit of naar Utrecht kan omrijden via de N14 of de S108 en verkeer vanuit of naar Rotterdam kan omrijden via de N211, of de Rotterdamsebaan. (foto gemeente Den Haag)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com