Activiteiten
Boomplantdag op Buitengoed Dorrepaal

Op Buitengoed Dorrepaal wordt elk jaar meegedaan met de boomplantdag. Er worden dan een aantal bomen geplant , samen met een aantal van de medewerkers en kinderen van scholengemeenschap Vlietkinderen. De appel boompjes  worden door de kinderen en geplant

Rekening houdend met het Corona-protocol, zal er gewerkt worden in drie groepen op drie verschillende plekken. Na het planten van de bomen, eten zij nog een appeltaartje met een drankje, en krijgt iedereen die heeft deelgenomen, als dank een leuke herinnering, aan deze dag.

Ook wethouder Nadine Stemerdink zal van de partij zijn. Dat alles gebeurt woensdag 17 maart van 14.00 tot 15.30 uur bij Buitengoed Dorrepaal aan de Westvlietweg, hoek Park Leeuwenberghlaan, tegenover het Diaconessenhuis.