Nieuws
U zegt het maar: Burgernetapp voor veilige buurt

‘Heeft u de Burgernetapp nog niet? Download hem dan snel en werk mee aan een veilige buurt. De app gebruikt de locatie van uw smartphone om u berichten te sturen over Burgernetacties in uw omgeving, ook als u van huis bent. Als u een oproep ontvangt, kunt u mee helpen zoeken. Als u iets ziet dat van belang is, belt u direct met de meldkamer via de ‘bel politie’-knop. U kunt ook een foto meesturen als u denkt iets te zien dat van belang is. De Burgernetacties kunt u eenvoudig delen, bijvoorbeeld in uw WhatsApp groepen. De app kunt u (gratis) downloaden in de App-store (iOS) en de PlayStore (Android). Er worden geen locatie gegevens van appgebruikers opgeslagen. Bent u al Burgernetdeelnemer? Schakel dan over op de app en doe mee, waar u ook bent’.

(tekst en foto Gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com