Nieuws
Spoorviaduct Leidschendam vervangen

Het spoorviaduct over de A4 in Leidschendam moet worden vervangen door de geplande verbreding van de rijksweg. Over het viaduct rijden de RandstadRail, de metro naar Rotterdam alsmede treinen van en naar de NS-werkplaats aan de Westvlietweg. ProRail heeft bij de Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) vergunning gevraagd voor de werken aan het viaduct. Die vergunning is inmiddels voor ‘onbepaalde tijd’ verleend. Wanneer de werken starten is nog onbekend. Dat hangt ook samen met de besluitvorming over de verbreding van de A4. Het viaduct zelf ligt overigens op Haags grondgebied. Volgens ProRail ontstaat er geen extra geluidoverlast voor omliggende woonwijken. De ODH gaat daarin mee.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com