Nieuws
Barbershop in Herenstraat Voorburg

Voorburg is een heuse barbershop rijker: Ton’s barbershop op Herenstraat 114. Hier zat tot voor kort het Italiaanse restaurant Elpidio. ‘Met veel plezier en vakmanschap brengen we de baarden, snorren en het hoofdhaar van onze klanten weer uitstekend in vorm’, zo meldt de eigenaar. Dit alles onder het motto ‘shave, cut, trim’. De zaak is dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 en 19.00 uur, op zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Elders in de Herenstraat, nummer 39, is dameskapper Hill’s hairfashion bijna vertrokken. De zaak draaide vijf jaar. Op het raam is een tekst te lezen waaruit blijkt dat kapster Madelon die er in stond vanaf 1 mei klanten thuis gaat knippen. Oorzaak van deze ‘move’ is de coronacrisis. Maar Madelon is nu wel open gegaan en hoopt tot 1 mei vanuit haar zaak te kunnen knippen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com