Mening
U zegt het maar: Haal professional bij je pelletkachel

Wist je dat steeds meer mensen kiezen voor een pellet kachel in hun woning? Nu deze kachels populairder worden, krijgt de brandweer ook steeds vaker meldingen van incidenten hierdoor. Het stoken met een pellet kachel kan namelijk leiden tot een koolmonoxidevergiftiging.
Het advies van de brandweer is om de kachel door een professional te laten installeren. Laat deze, net als je cv-ketel, ook jaarlijks controleren en blijf de ruimte goed ventileren. Zorg dat je een CO-melder hebt voor als er toch koolmonoxide vrij komt. Bestel deze nu online of haal deze bij jouw plaatselijke bouwmarkt. Wil je meer weten over koolmonoxide? Kijk dan hier: https://haaglandenveilig.nl/hang-een-co-melder-op

(Brandweer LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com