Activiteiten
Workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’

Hoe maakt u van uw tuin of balkon een paradijsje voor dieren en voor uzelf? Deze vraag staat  woensdag 17 maart van 20:00-21:30 uur centraal tijdens de online workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’. Woont u in gemeente Leidschendam-Voorburg en bent u beginnende tuinbezitter of wilt u meer groen in de tuin of op het balkon? Meld u zich dan snel aan!

Anna Kreffer van KNNV afdeling Den Haag en Geert van Poelgeest van KNNV Natuurlijk Delfland geven de workshop. Zij hebben vele jaren ervaring met levend tuinieren. Een levende tuin is een tuin waar dieren zoals vogels, vlinders en bijen graag komen. Deelnemers aan de workshop ontvangen tips, ontwerpen samen met anderen een levende tuin en kunnen uitgebreid al hun vragen stellen. Na afloop kunnen zij aan de slag in eigen tuin of balkon.

De workshop is gratis en uitsluitend voor inwoners uit gemeente Leidschendam-Voorburg. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com De workshop vindt online via Zoom plaats. Na aanmelding worden de inlogcodes toegestuurd. Op 30 maart wordt de workshop herhaald.

De workshop is een initiatief van Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie en KNNV vereniging voor veldbiologie en Vogelbescherming, en wordt mogelijk gemaakt door gemeente Leidschendam-Voorburg, die is aangesloten bij Operatie Steenbreek. (foto: KNNV vereniging voor veldbiologie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com