Nieuws
Modezaken en pizza voor de Mall

De modezaken Stradivarius en Pull&Bear openen binnenkort in de Mall. Stradivarius op Duindoorn 76, de collega/concurrent op nummer 39. Stradivarius richt zich op damesmode, Pull&Bear op dames- en herenmode, schoenen, tassen en accessoires. De winkel van Stradivarius is 740 vierkante meter groot, inclusief een eerste verdieping. De zaak van Pull&Bear meet 835 vierkante meter.

Op Liguster 80 start Pizza Roma: een kiosk van waaruit pizza’s volgens traditioneel Italiaans recept worden geleverd. Klanten kunnen daarbij tijdens het bakken in de keuken kijken. De kiosk gaat op 18 maart draaien, dagelijks tussen 11.00 en 20.00 uur, op zondagen tussen 12.00 en 18.00 uur. Pizza Roma kent ook een afhaal- en bezorgservice.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com