Activiteiten
D66 licht plannen toe tijdens ommetje

Op weg naar de verkiezingen prikkelt D66 tijdens een ommetje haar plannen. D66 heeft drie korte wandelingen uitgezet langs markante plekken in Voorburg, Leidschendam en Stompwijk. Deze plekken zijn gekoppeld aan D66-plannen over  thema’s als wonen, onderwijs, natuur, erfgoed, zorg, ondernemen en sport. Met als bonus: maak onderweg een leuke, originele of grappige foto, stuur ‘m in en maak kans op een lekkere taart van de lokale bakker.

Kandidaat Tweede Kamer D66 Jorien Wuite loopt het ommetje met Esther. Wuite: ,,Het ommetje is een gezonde en een leuke manier om opnieuw kennis te maken met oude vertrouwde plekken, zoals mijn oude middelbare school en de wijken waar ik fietste of vrienden had.” Wuite heeft veel ervaring opgedaan onder andere als gevolmachtigd minister van Sint Maarten en staat op nummer 20. Wandelend langs het Corbulo College in Voorburg vertelt Wuite: ,,Ik wil het unieke opleidingsaanbod van het mbo meer onder de aandacht brengen en beter waarderen. Onderwijsvernieuwing en innovatie maak ik me hard voor. Het zijn speerpunten die belangrijk zijn voor de toekomst van Nederland.”

Wil jij ook een ommetje lopen? Scan de QR code en stuur je leukste foto naar boscharlot@gmail.com en maak kans op een lekkere taart.