Nieuws
Laatste werkzaamheden in Nieuwe Driemanspolder

Het werk aan de Nieuwe Driemanspoler tussen Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Den Haag is vrijwel gereed. Voor de komende maanden heeft de aannemer nog een aantal zaken op de planning staan, waaronder het opknappen van een aantal wandel-, ruiter- en menpaden waar water op blijft staan. Zo is het wandelpad in het bergingsgebied opgehoogd, en worden er voor de afwatering van het gehele gebied greppels en drains aangebracht.

Medio maart gaat de aannemer starten met het verwijderen van het ketenpark aan de Voorweg. Eind maart worden de dode bomen, die de eerste levensfase in het gebied niet hebben overleefd, verwijderd. Hier worden nieuwe bomen voor terug geplant. Ook wordt op de locatie van het verwijderde ketenpark nog ingezaaid.

Begin april wordt verder gewerkt aan de kade langs de Limietsloot. Het fietspad langs de Limietsloot (tussen de Meerpolder en Wilsveen) wordt halverwege mei aangepakt. De kade langs de Limietsloot moet namelijk eerst afgewerkt en stabiel zijn, voordat het fietspad veilig opengesteld kan worden. Naar verwachting blijft het fietspad tot 1 juli 2021 gesloten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter