Nieuws
Tranen en andere emoties in Kakafonie

Het programma Kakafonie bij Omroep Midvliet verheugt zich iedere zondag op bijzondere gasten. Die komen ook vandaag. August van Engelen bijt om 12.30 uur het spits af. Hij komt naar de studio om zijn nieuwe single ‘Mama’ te laten horen. August van Engelen is 19 jaar. Hij komt met het nummer ‘Mama’ dat hij als kind na het overlijden van zijn moeder schreef. Het gaat over de vraag waarom ze zo vroeg moest gaan. Zijn gevoelens en dagelijkse gedachten zijn in het lied verwerkt.

Christina Loreena is nummer twee. Zij is om 13.05 uur present. Na 50 singles en enkele albums uitgebracht te hebben, komt Christina Loreena met een nieuwe solosingle met als titel ‘Zeg me waar ben jij’. Door de coronacrisis had ze tijd genoeg om te schrijven en nam ze samen met haar vriend en tevens eigenaar van R.S. Muziek de pen ter hand en schreef een nieuwe tekst op een Duitse melodie.

Angelino Heesbeen is de laatste gast. Hij zingt om 13.30 uur  zijn nieuwe single ‘Vrouw’. Met dit nummer wil hij laten blijken hoe belangrijk een vrouw is in het leven. Dit nummer kent hij al van jongs af aan en werd regelmatig gedraaid bij zijn familie en zelfs gespeeld door zijn opa. Door de mooie herinneringen die hij hieraan had, besloot hij om dit nummer zelf op te nemen en uit te brengen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com