Nieuws
Biologische afhaalmaaltijd bij Dekkershoeve

De mensen van de Dekkershoeve, het vermaarde biologisch bedrijf aan het Essepad in Voorburg hebben de smaak te pakken. Op vrijdag 19 maart kan men weer een heerlijke biologische maaltijd komen afhalen. De gerechten worden koud verpakt, men moet thuis de maaltijd nog even in de magnetron of oven en/of in een platte pan moeten opwarmen. Er zit een instructie bij hoe je dat het beste kan.

Het menu voor 19 maart: Verse spinaziesoep met parmezaanse kaas; Salade; Zelfgemaakt preibroodje met mosterd; Lamsvlees stoofschotel óf Stoofschotel met tempeh en champignons óf Visstoofpotje met meervalfilet en garnalen; Rijst met seizoensgroenten; Carrotcake met whiskey-room topping. De prijs voor het menu is € 24,50.

U kunt de bestelling doorgeven via  info@dekkershoeve.nl of telefonisch: 070 – 387 7454. Men kan tot uiterlijk donderdag 12.00 uur een  bestelling doen. Geef ook even aan of u vlees-, vis- of vegetarische maaltijden wilt bestellen. Vervolgens kan men op vrijdag  tussen 17.00 uur en 19.00 uur de bestelling komen ophalen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com