Nieuws
Gemeente neemt voorschot op kabinetsbeleid

Het lijkt erop dat het gemeentebestuur van Leidschendam-Voorburg het niet eens is met de coronamaatregelen van de regering. Waar die nog geen enkel besluit over de mogelijke opening van de terrassen heeft genomen, roert wethouder Astrid van Eekelen al de trom: ,,De uitbreiding van de terrassen in 2020 was een succes. Om horecaondernemers dit voorjaar en in de zomer extra te ondersteunen mogen ze hun terrassen weer uitbreiden. Dit kan zodra de coronamaatregelen dit toestaan zodat bezoekers weer gezellig buiten op het terras kunnen zitten, iets waar we al zo lang naar uitkijken.”

Zodra de coronamaatregelen  versoepeld worden, kunnen ondernemers van de versnelde procedure gebruik maken. Dit geldt ook voor sportverenigingen. Een horecaondernemer moet een terrasverruiming aanvragen bij de gemeente. Ondernemers die in 2020 een terrasuitbreiding hadden worden door de gemeente benaderd. In overleg met een vertegenwoordiging van bewoners en horecaondernemers wordt terrasuitbreiding in de Kerkstraat ook weer mogelijk. Tijdens de openingstijden van de terrassen wordt de Kerkstraat afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers. (foto Hilbert Krane).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com