Nieuws
Woningen Stompwijk in de verkoop

Zesentwintig nog te bouwen woningen aan de Westeinderweg 1A, 3A en 5 in Stompwijk, zijn in de verkoop gegaan. Ter plekke komen ook acht sociale huurwoningen. De verhuur daarvan gaat via woningcorporatie ViDomes. Het gaat om bouw op agrarische grond. De bestaande opstallen worden gesloopt. De toekomstige bebouwing staat rond een erf. Het gaat om een zestal gebouwgroepen alsmede twee los staande gebouwen. De panden krijgen één of twee bouwlagen met een puntdak. Van de koopwoningen betreft het in drie gevallen een appartement. Ontwikkelaar WDevelop heeft het over ‘dorps wonen aan een groen plein’. Nadere informatie via http://www.wonenindewesteinder.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com