Nieuws
Tweede zorgklas start bij WZH

Dezer dagen is bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een tweede zorgklas van start gegaan. In totaal hebben veertien enthousiaste kandidaten uit onder andere de horeca in deze zorgklas een interne basistraining zorg ontvangen. In de functie van Zorgassistent kunnen zij de WZH-medewerkers ondersteunen door te helpen in de persoonlijke basiszorg zoals bijvoorbeeld haren kammen of scheren. Maar ook zaken als bedden opmaken, tafeldekken en helpen bij de maaltijden. Zorgscala, Extra handen en werkgeversorganisaties Koninklijk Horeca Nederland hebben de handen ineen geslagen en zijn onlangs van start gegaan met dit project. Meerdere mensen binnen de horeca zitten door toedoen van Covid-19 tijdelijk zonder werk en willen graag de handen uit de mouwen steken. WZH kan deze extra handen voor de zorg van hun bewoners goed gebruiken en is blij met de inzet van deze zorgklas. (foto WZH)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com