Nieuws
Stompwijk denkt mee over speel-sportplek

Deze zomer knapt de gemeente de speelplek langs de Pinksterbloem in Stompwijk op. Men wil er tevens een sportplek aanleggen. Gedacht wordt aan een basketbalveld of een fit-plek voor ouderen. Inwoners kunnen meedenken over de nieuwe inrichting.

De kinderopvang, basisschool en sportvereniging in Stompwijk worden betrokken bij de plannen en ideeën. Ook inwoners kunnen meedenken. Zij kunnen tot uiterlijk 29 maart de digitale enquête in op de website van de gemeente invullen. Ook is het mogelijk om in gesprek te gaan met gebiedsregisseur Margriet Essink. Dit kan op maandag 29 maart van 13:00-15:00 uur in het Dorpspunt in Stompwijk. Wel even vooraf aanmelden, dat kan tot en met 19 maart op werkdagen via telefoonnummer 06 – 4183 4603.  (foto gemeente LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com