Nieuws
Storm zorgt voor de nodige schade

De harde storm heeft gisteren voor de nodige schade gezorgd. Op de Prinses Margrietlaan kwam een boom op een geparkeerde auto terecht. En op de Prinses Beatrixlaan viel een geparkeerde motorfiets tegen een auto. Bij de golfclub in De Star kwamen de grote vanghekken omlaag. Verder waaiden tal van bomen om. Vooral Populieren bleken slecht tegen de harde windstoten te kunnen. De brandweer was de hele dag in touw om overal te helpen.

Het stormschadebeeld op grond van meldingen bij de brandweer: 09.19 uur Buitenrustplein Voorburg, 09.58 uur Van Deventerplein Voorburg, 10.31 uur Bucaillestraat/Spinozalaan Voorburg, 11.04 Vlietwijck Oosteinde Voorburg, 11.19 uur Prinses Marijkekade Voorburg, 11.29 uur Van Leeuwenstraat Voorburg, 12.00 uur De Star Leidschendam, 12.00 uur Neherpark Leidschendam, 12.00 Park de Werve Voorburg, 12.34 Distelweide Voorburg, 12.49 uur Prins Hendriklaan Leidschendam, 13.30 uur Parkweg Voorburg, 14.00 uur Van Everdingenstraat Voorburg, 16.58 uur Prins Hendriklaan Leidschendam.  (foto’s Niven Press en anderen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com