Activiteiten
Festival Ulinmited is dit weekend online te zien

Festival Unlimited, een festival voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat toch corona-proof door. Dart gebeurt dit weekend door middel van flitsconcerten van een kwartier op dertig locaties, digitale workshops en een feestelijke livestream via Zoom, waar zich al meer dan 1000 deelnemers uit het hele land voor hebben aangemeld. Aan het Zoom-evenement werken onder andere Thomas Berge, Mike Peterson en Steven Kazan mee. Vrijwilligers van voetbalclub RKAVV gaan honderden gratis partyboxen bezorgen bij zorglocaties in de regio met een lekkere lunch en attributen, waarmee aan de digitale workshops meegedaan kan worden.

Omdat de animo veel groter is dan verwacht wordt er last-minute een loterij georganiseerd om er voor te zorgen dat iedereen een box kan krijgen. De trekking van deze loterij is vandaag, zaterdag,  om 21.00 uur plaatsvinden in een live stream, waarin Najib Amhali met een live band verzoekjes van het publiek gaat inwilligen zoals aanvragen voor liedjes, een hart onder de riem, een live belletje, of zelfs een roast kan worden aangevraagd. Voorwaarde is wel dat er minimaal een lot voor de loterij gekocht wordt.

Mensen die Festival Unlimited willen steunen kunnen een lot aanschaffen. De loten kosten 15 euro per stuk en zijn te kopen via www.festivalunlimited.nl/loterij Het thema van de loterij is Support Your Locals en daarom worden de prijzen ingekocht bij lokale getroffen (horeca)ondernemers.

De trekking met Najib Amhali is vanaf 21.00 uur te zien via de Facebook-kanalen van Festival Unlimited, Support Your Locals L-V, RKAVV en LVTV. Op internet kunt u kijken via www.festivalunlimited.nl en op de TV via Ziggo Kanaal 44 (TV Haaglanden). Een compilatie van dit evenement wordt op zondag 28 maart om 17.00 uur uitgezonden bij Omroep West.