Nieuws
Met Haagse Hogeschool werken aan energietransitie

De gemeente en de Haagse Hogeschool (het Center of Expertise Mission Zero) gaan bij de energie omwenteling samen werken. Mission Zero is de aanjager van duurzaam ondernemen en leven, en voert praktijkgericht onderzoek uit. Lectoren, docent-onderzoekers en studenten gaan aan de slag met wat ervoor nodig is om in de verschillende wijken aan de slag te gaan met de energietransitie. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken hoe effectief de inzet is van (financiële) middelen, energieadvies, collectieve opwek van schone energie en andere stimulerende maatregelen. Verder wordt er gekeken welke stappen het eerst gezet kunnen worden in de wijken en waarmee beter gewacht kan worden. Bij alle onderzoeken is aandacht voor het sociale aspect: hoe kan zo goed mogelijk aangesloten worden bij wat bewoners belangrijk vinden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com