Nieuws
Vijf jaar Vlietnieuws, uit liefde voor deze gemeente

Vlietnieuws bestaat vijf jaar. Moeten we dat vieren? Feit is dat deze dagelijkse nieuwssite in die periode een enorm aantal nieuwsgierigen aan zich heeft weten te binden. In een relatief korte tijd is Vlietnieuw een belangrijke informatiebron geworden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het wel en wee in Voorburg, Leidschendam en Stompwijk. Met groot en klein nieuws.

Dat is echter alleen mogelijk gebleken met de medewerking van velen! Vlietnieuws is een journalistiek vrijwilligersproject, waaraan iedereen een bijdrage kan leveren. Verenigingen, partijen en particulieren. Deskundigen op diverse vlakken verzorgen blogs, amateur- en beroepsfotografen zorgen gratis voor mooie foto’s.

Alleen zo kan Vlietnieuws worden gemaakt. Met vrijwillige bijdragen van velen. En advertenties om de noodzakelijke kosten te dekken. Gebeurt het dan allemaal voor niets? Absoluut niet. De liefde voor en betrokkenheid bij de gemeente waarin we wonen staat voorop. Een liefde die de makers graag met u allen delen!

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter