Nieuws
Hollandse hits in Kakafonie

Ook vandaag zijn er weer leuke gasten in het programma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Om 12:30 uur komt Mary van Baal naar de studio om haar nieuwe single ‘Jij betekent alles voor mij’ te laten horen. Mary bezingt hoe trots ze is op haar man, waar ze al 39 jaar mee samen is. Door hem heeft haar leven een heel nieuwe wending gekregen.

Om 13:05 uur een interview met Andy de Witt. Er waren twee redenen om Andy uit te nodigen voor een interview: een nieuwe single (’n Zoon en ’n vriend) en een nieuw album (Viva l’amor). Inmiddels ruim acht jaar geleden kwam het laatste album uit van Andy de Witt. Alle zestien albumsongs met uitzondering van ’n Zoon en ’n Vriend (Tekst Tommy van den Hurk) zijn door Andy zelf geschreven.

Jan Stavast is om 13:30 uur telefonisch present. Jan heeft onlangs twee nieuwe singles uitgebracht: ‘Jij bent alles’ en ‘De chauffeur’. Jan Stavast is ondernemer. Daarnaast heeft hij al vele jaren muziek gemaakt in verschillende bandjes als drummer en als zanger. De single ‘Jij bent alles’ heeft een vleugje Schlagergehalte. Het liedje gaat over de liefde die hij krijgt maar ook geeft in zijn relatie, maar ook dat mensen een beetje liefde nodig hebben in het leven, niet alleen nu, maar eigenlijk altijd.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter