Activiteiten
Regiocup moet voetbalseizoen redden

Haaglanden Voetbal gaat samen de KNVB het ‘Haaglanden Voetbal/KNVB Regio Toernooi’ houden. Een toernooi waaraan alle standaardteams uit de regio Haaglanden kunnen deelnemen. Het toernooi moet het verder niet afmaken van de competitie vanwege corona, nog enigszins goed maken. Voorwaarde is wel dat er door de rijksoverheid groen licht wordt gegeven voor het sporten in groepsverband door volwassenen.

De organisatie is in handen van Haaglanden Voetbal. De opzet is om poules te vormen (4 of 6 teams), zodat alle standaardteams zo’n 8 tot 10 wedstrijden kunnen spelen (uit en thuis). Het wedstrijdschema is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Opzet is om bij elkaar in te delen: Clubs uit 2e en 3e Divisie en Hoofdklassen (zaterdag & zondag); Clubs uit de 1e klassen (zaterdag & zondag); Clubs uit de 2e klassen (zaterdag & zondag); Clubs uit de 3e klassen (zaterdag & zondag); Clubs uit de 4e klassen (zaterdag & zondag). Bij de planning gaan wij uit van een start in het eerste weekend van mei. Het laatste speelweekend zal zijn 26/27 juni.

Zaterdagclubs tegen elkaar op de zaterdag (14.30 uur), zondagclubs tegen elkaar op de zondag (14.00 uur) en bij een zaterdagclub tegen een zondagclub wordt de wedstrijd (in principe) vastgesteld op zaterdag (17.00 uur). Clubs kunnen in onderling overleg uitwijken naar een andere dag of aanvangstijd. Onbeperkt wisselen en terug wisselen. Er mogen maximaal 12 spelers op de bank zitten.

Informatie en aanmelding (al dan niet met standaardteam) bij:toernooi@haaglandenvoetbal.nl