Nieuws
Stadsbeheer wil van vegen af

De gemeente beziet de mogelijkheid om het veegwerk van straten uit te besteden. Nu doet stadsbeheer dat nog. Voor het vegen zijn vier veegmachines beschikbaar. Die moeten echter dit en volgend jaar vervangen worden. Om die investering uit te sparen wordt nu gedacht aan uitbesteding van het werk net als dat eerder gebeurde bij maaiwerk en het snoeien van bomen. Bij stadsbeheer geldt al jaren een vacaturestop. Personeel wordt aangevuld via Werkbedrijf De Binnenbaan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Stadsbeheer kent drie vestigingen: Einddorpstraat Voorburg, Nieuwstraat Leidschendam en Veurse Achterweg Leidschendam. De Nieuwstraat gaat dicht; er wordt tevens gewerkt aan een concentratie van de dienst in Leidschendam. In Voorburg zou op de vrijkomende grond woningbouw moeten gaan plaatsvinden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com