Activiteiten
Forse toename wachttijden zwemles

De sluiting van de zwembaden vanwege de coronamaatregelen heeft de wachttijden voor zwemlessen fors doen oplopen. Bij zwembad Forum Kwadraat (Voorburg) kwam er 4 tot 5 maanden bij zodat de wachttijd nu 6 tot 8 maanden is. Bij zwembad De Fluit (Leidschendam) kwam er 1 tot 2 maanden wachten bij vanwege de sluiting. Daar staat de wachttijd nu op 2 tot 4 maanden. Het inlopen van de wachttijden gaat maanden duren. In de zomervakantie wordt door extra lessen en een ruimer aanbod getracht iets aan het probleem te doen. Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink de VVD-gemeenteraadsleden Harma Aris en Ole Heil laten weten in antwoorden op vragen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com