Nieuws
H&M en Coffeecompany in de Mall

En weer is er nieuws uit de Mall: nu openden H&M en de H&M HOME concept store de deuren.  Om 10.00 uur werden de eerste klanten welkom geheten, zij konden tijdens hun shop-afspraak als allereerst de nieuwe winkels bewonderen.

,,Onze fysieke winkels blijven enorm belangrijk binnen de groeiende online markt, en we zijn blij met de opening van deze prachtige nieuwe winkel. Klanten vinden hier eindeloos veel inspiratie en met het aanbod van dames-, heren-, kindercollecties en H&M Beauty bieden we een complete, comfortabele shopping-experience die voldoet aan de wensen van bezoekers van Westfield Mall of the Netherlands”, aldus Stefan Vos, Country sales manager bij H&M Nederland.

In de H&M HOME concept store worden op een winkeloppervlakte van 560m² de laatste trends en nieuwste producten gepresenteerd, inclusief meubels, lampen en een geselecteerde collectie van andere merken. Klanten kunnen voor allebei de winkels een shop-afspraak boeken op HM.com

Ook de Coffeecompany opende haar deuren in het nieuwe  Mall . De inmiddels 31e vestiging van het van oorsprong Amsterdamse koffiebedrijf is 18 maart geopend en is te vinden zijn bij de hoofdingang van het winkelcentrum.

Het team barista’s staat klaar om koffieliefhebbers te voorzien van de lekkerste koffie en thee, een perfecte klassieke cappuccino tot een fruitige filterkoffie of iced matcha latte. Ook voor goede koffie voor thuis kun je terecht bij Coffeecompany, met verschillende single origin filterkoffie’s, espressobonen en capsules. Veel van de koffiebonen in het assortiment bij Coffeecompany worden direct ingekocht bij de producent en naar eigen smaak in kleine batches gebrand zodat de koffie altijd vers is. In eerste instantie zal er alleen koffie to-go worden geschonken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter