Activiteiten
Woej helpt bij problemen met tablet of smartphone

Woej biedt gratis hulp bij problemen met tablet of smartphone. Steeds meer mensen maken gebruik van digitale hulpmiddelen om met familie, vrienden en bekenden te communiceren. Via social media, zoals Facebook of Instagram, blijf je op de hoogte wat er speelt in de buurt. Ook de boodschappen online doen, kan in deze tijd erg handig zijn.

Soms gaat het niet helemaal zoals het zou moeten. Het apparaat doet niet wat je ervan verwacht, het geluid doet het niet, de beeldverbinding is onscherp of je krijgt bijvoorbeeld geen verbinding met internet. Allemaal praktische problemen waardoor je deze moderne communicatiemiddelen niet optimaal kunt benutten.

Woej biedt daarom persoonlijke ondersteuning voor iedereen die hier hulp bij kan gebruiken. Neem je tablet of smartphone mee, zodat een deskundige Woej-vrijwilliger direct kan kijken of er een oplossing voor is. Dit gaat op afspraak. Er zijn geen kosten aan de hulp verbonden. De spreekuren vinden plaats op twee locaties van Woej. Vanaf 26 maart kunt u elke vrijdag, tussen 9.30 – 12.00 op afspraak terecht bij: Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam en Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg. Voor het maken van een afspraak belt u 070 – 205 47 50.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com