Nieuws
Dode bij ongeluk Wilsveen

Zaterdagmiddag rond 14.00 uur is een auto komend uit Zoetermeer in Wilsveen in het water van de Molenvaart terecht gekomen. Dat gebeurde na de scherpe bocht in de weg ter hoogte van Wilsveen 39. Twee omwonenden sprongen meteen het water in, een derde haalde een shovel en kettingen. Nadat de kettingen aan de auto waren bevestigd werd deze uit het water getild. Politie, brandweer, drie ambulances en de traumahelikopter waren toen al ter plaatse. Eén inzittende, een man van 70 jaar, werd ter plekke gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij echter overleden. De tweede inzittende werd ook naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van deze persoon is niets naders bekend. Door het ongeval en de nasleep ervan werd het doorgaande verkeer stilgelegd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk waarbij geen andere auto betrokken was.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com